Numan Kurtulmuş: Benim 14 yaşındaki oğlumu da dinlemişler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Beni de dinlemişler. O zaman 14 yaşında olan oğlumu da dinlemişler.

Google Haberlere Abone ol
Numan Kurtulmuş: Benim 14 yaşındaki oğlumu da dinlemişler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Beni de dinlemişler. O zaman 14 yaşında olan oğlumu da dinlemişler. Türkiye’de maalesef bir korku imparatorluğu oluşturmuşlardır." dedi.

Ardahan'da partisinin düzenlediği mitinge katılan Kurtulmuş, burada partililere seslendi. Kurtulmuş, burada yaptığı konuşmada, "Seçim çoktan bir yerel olmaktan çıkmış. Türkiye’nin geleceğini belirleyecek bir referandum olarak ortaya çıkmıştır. Türkiye’de eski Türkiye’den taraf olanlarla yeni Türkiye’den taraf olanlar arasındaki mücadele seçime yansıyacaktır. Hep beraber gördünüz geçen sene mayıs ayının ortalarından itibaren, 17 Aralık operasyonundan itibaren, Türkiye’de kirli ittifaklar kuruldu. Yan yana gelmeleri mümkün olmayan, yan yana oturup bir evin oturma salonunda üç cümleden fazla konuşmaları mümkün olmayan, istikametleri farklı, yönleri farklı, kıbleleri farklı, yönleri farklı, nasıl kol kola girdiğini gördünüz. İçeriden ve dışarıdan, nice hesapların, tezgahların yapıldığını gördünüz. Nice düşünce kuruluşları raporlar hazırladılar: Türkiye’de hükümeti nasıl yıkarız! Türkiye’nin önünü nasıl kaparız bunların hesaplarını yaptılar. İçeride ittifaklar kurdular. Operasyonlar yaptılar. Mit’in Suriye’de yaşayan Türkmenlere götürdüğü insani yardımı maalesef basarak sanki başka bir ülkenin kurumlarına operasyon yaptılar. Kasetler ürettiler. Tapeler ürettiler. 509 bin kişiyi dinlediler. Sonradan öğreniyoruz bizlerde bunları. Beni de dinlemişler. Oğlumu da dinlemişler. O zaman 14 yaşında olan oğlumu da dinlemişler. Dinleme yapanları da dinlemişlerdir; ne olur ne olmaz diyerek. Dinleyenler de yoldan çıkmasın demişlerdir. Türkiye’yi maalesef bu hale getirmişlerdir. Türkiye’de maalesef bir korku imparatorluğu oluşturmuşlardır." ifadelerini kullandı.

Türkiye’de bir ekonomik kriz ve bir kaos çıkartılmaya çalışıldığını savunan Kurtulmuş, "Maalesef Türkiye’de bu operasyonların maliyeti ülkemize 130 milyar oldu. Ayıp değil mi, yazık değil mi? Hangi vicdana sığar. Hangi vatanseverliğe sığar. Hangi insan severliğe sığar. Hangi Müslümanlığa sığar. İstiyorlar ki Türkiye yönetilemez hale gelsin. Türkiye’nin itibarı azalsın istiyorlar." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar