Nuhoğlu'ndan Mardinspor’a destek

Mardinspor Kulüp Başkanı Mehmet Dağ kalabalık bir taraftar ile Saadet Partisi Artuklu Belediye başkan adayı Şakir Nuhoğlu’nu, seçim bürosunda ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Nuhoğlu'ndan Mardinspor’a destek

Mardinspor Kulüp Başkanı Mehmet Dağ kalabalık bir taraftar ile Saadet Partisi Artuklu Belediye başkan adayı Şakir Nuhoğlu’nu, seçim bürosunda ziyaret etti. Mardinspor taraftarları, ‘En büyük başkan Şakir başkan, Artuklu’yu kurtaracak başkan Şakir başkan' ve 'Yaşasın taraftarların başkanı’ sloganları attı.

Saadet Parti Artuklu Belediye başkan adayı Nuhoğlu, Mardinspor'a her zaman destek vereceklerini belirtti. Mardinspor’un kentin takımı olduğuna vurgu yapan Nuhoğlu, takımı desteklemeyi görev bildiklerini bildirdi. Nuhoğlu, “Mardinspor bizim her zaman başımızın tacı ve bu takımı iyi yerlere getirmek boynumuzun borcu. Seçimi kazanırsam Mardinspor’un kimseye ihtiyacı kalmayacak. Takımın her sorununa sahip çıkacağım. Kazanmasam da desteğim devam edecek.” dedi.

MARDİNSPOR’A 100 BİN LİRA DESTEK

Önceki gün Mardinspor Kulübü'nü ziyaret eden Şakir Nuhoğlu’nun basın sözcüsü ve iş adamı Ferah Kaya, takıma 100 bin lira destek vermişti. İşadamı Ferah Kaya her zaman Mardinspor'un yanında yer alacaklarını, takımı desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Mardinspor Başkanı Mehmet Dağ ise “Biz Mardinspor yönetimi olarak bizi her zaman destekleyen Sayın Şakir Nuhoğlu’nun yerel seçimleri kazanmasını istiyor ve diliyoruz. Mardinspor olarak bu seçimde Saadet Partisi adayı Sayın Şakir Nuhoğlu’nu destekleme kararı aldık. Taraftarlarımızın da bu konuda bizimle hareket etmelerini bekliyor ve istiyoruz. Mardinspor'un geleceğini düşünen herkesin Nuhoğlu’na destek vermesini istiyoruz.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar