Nuhoğlu: Mardinspor’a sahip çıkacağız

Saadet Partisi Artuklu ilçe başkan adayı Şakir Nuhoğlu, Mardinspor-Çapakçurspor maçını Mardinspor Kulüp Başkanı Mehmet Dağ, iş adamı Ferah Kaya ve taraftarlarla birlikte izledi.

Google Haberlere Abone ol
Nuhoğlu: Mardinspor’a sahip çıkacağız

Saadet Partisi Artuklu ilçe başkan adayı Şakir Nuhoğlu, Mardinspor-Çapakçurspor maçını Mardinspor Kulüp Başkanı Mehmet Dağ, iş adamı Ferah Kaya ve taraftarlarla birlikte izledi. Nuhoğlu ve beraberindeki heyet, sahaya inerek taraftarlara karanfil dağıttı.

Maçın devre arasında soyunma odasında bulunan futbolcuları ziyaret eden Şakir Nuhoğlu, futbolculara moral verdi. Futbolculara asla şiddete başvurmamaları konusunda tavsiyelerde bulunan Nuhoğlu, Mardinspor'un yıllardır hak etmediği bir yerde durduğunu, kimsenin takıma sahip çıkmadığını belirtti. Nuhoğlu,” Mardinspor’a bundan sonra gerekli desteği vereceğiz. Allah’ın izni ve sizin azimli çalışmalarınız ve taraftarımızın desteğiyle Mardin’i ulaşabildiği en yüksek seviyeye çıkaracağız.” dedi

Daha sonra futbolculara 15 bin TL prim veren Şakir Nuhoğlu, futbolcular, kulüp yöneticileri ve taraftarlar tarafından sahadan uğurlandı.
CİHAN

Yorumlar