Nuhoğlu: 30 Mart’ta Artuklu’yu Saadet kazanacak

Saadet Partisi Artuklu Belediye başkan adayı Şakir Nuhoğlu, seçimlere sayılı günler kala yaptığı değerlendirmede, “30 Mart’ta ipi göğüsleyen taraf biz olacağız.

Google Haberlere Abone ol
Nuhoğlu: 30 Mart’ta Artuklu’yu Saadet kazanacak

Saadet Partisi Artuklu Belediye başkan adayı Şakir Nuhoğlu, seçimlere sayılı günler kala yaptığı değerlendirmede, “30 Mart’ta ipi göğüsleyen taraf biz olacağız.” dedi.

Saadet Partisi’ne Artuklu halkının çok yoğun bir ilgisi olduğunu ifade eden Şakir Nuhoğlu, “Halkımızın bize gösterdiği ilgiye; caddeler, sokaklar, evler, iş yerleri, her yer şahit. Seçim bürolarımızı herkes görüyor. Günün her saati tıklım tıklım kalabalıklarla dolu. Partimizin yaptırdığı araştırmalar da bu ilgiyi doğruluyor. Araştırmalarımıza göre, Saadet Partisi Artuklu’da birinci parti durumundadır. 30 Mart akşamı Allah’ın izni ve halkımızın bize olan teveccühüyle Artuklu’da seçimi kazanan parti Saadet Partisi olacaktır.” diye konuştu.

Artuklu halkının, oylarını Saadet Partisi’nde birleştirdiğini söyleyen Şakir Nuhoğlu, “Partimize olan ve günden güne artarak ve daha da büyüyen katılımlar gösteriyor ki Artuklu halkı, birliğin ve birleşmenin adresi olarak Saadet Partisi’ni seçmiş durumdadır. Sağduyu adına insanlarımız Saadet Partisi etrafında birleşmektedir. Etrafımızda bize destek veren kesimlerin sayısı gün be gün artmaktadır. Diğer tüm partili seçmen kardeşlerimizin değerli oylarının heba olmaması için oylarını bölmemelerini ve oylarını Saadet Partisi’nde birleştirmeleri çağrısında bulunuyorum.” şeklinde konuştu.

Artuklu’nun hak ettiği yönetime kavuşmasına sayılı günler kaldığını belirten Şakir Nuhoğlu, 30 Mart’tan sonra Artuklu Belediyesi’nde çok farklı ve şu ana kadar görülmemiş güzellikte bir yönetim işbaşında olacağını kaydetti. Nuhoğlu, şöyle dedi: "İnsanı esas alan; adil, hırsızlığa, yolsuzluğa ve ayrımcılığa asla prim vermeyen bir yönetim işbaşında olacaktır. Sadece hizmete odaklanan, halkın tevdi ettiği yönetim emanetini hiçbir güce boyun eğdirmeyen güçlü iradeye sahip bir yönetim işbaşında olacaktır. Bu yönetim Saadet Partisi ve onun felsefesi Milli Görüş anlayışıdır.” CİHAN

Yorumlar