NTSO’dan Kuzey Avrupa çıkarması

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO), Türk Hava Yolları (THY) Nevşehir Satış Müdürlüğü işbirliğinde Norveç, İsveç ve Finladiya’nın başkentleri Oslo, Stockholm ve Helsinki kentlerinde Kapadokya turizm sektör temsilcileri katılımıyla tanıtım çalışmaları.

Google Haberlere Abone ol
NTSO’dan Kuzey Avrupa çıkarması

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO), Türk Hava Yolları (THY) Nevşehir Satış Müdürlüğü işbirliğinde Norveç, İsveç ve Finladiya’nın başkentleri Oslo, Stockholm ve Helsinki kentlerinde Kapadokya turizm sektör temsilcileri katılımıyla tanıtım çalışmaları yapacak.

    8-12 Haziran 2014 tarihleri arasında yapılacak çalışmalarda, büyükelçi turizm ve ticari müşavirler ile toplantılar, ziyaret edilecek kentlerde bulunan üst düzey turizm temsilcileri ile yüz yüze atölye çalışmaları (B2B), kokteyl gibi faaliyetlerde bulunulacak.

    Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız’ın katılacağı bu organizasyonda turizm temsilcileri yapılacak olan B2B (karşılıklı iş görüşmeleri) etkinliği sırasında bölgeyi ve kendi firmalarını tanıtma fırsatı bulacak.

    Katılımcılar, KOSGEB’ten gerekli şartları sağladıkları takdirde katılım bedeli olan bin 260 Euro’nun 2 bin TL’sini program takviminden sonra 5 ay içerisinde alabilecek.

    Norveç, İsveç ve Finlandiya için Schengen vizesi gerekiyor. CİHAN

Yorumlar