Nizipli miniklerden Kutlu Doğum programı

Gaziantep’in Nizip ilçesinde, Özel Afitab Koleji tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir program düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Nizipli miniklerden Kutlu Doğum programı

Gaziantep’in Nizip ilçesinde, Özel Afitab Koleji tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir program düzenlendi. Öğrenciler, veliler ve davetlilerin katıldığı programa ilgi yoğun oldu.

Kutlu Doğum Haftası programında minik öğrenciler tarafından okunan şiir ve ilahi dinletisi büyük beğeni topladı. 6. sınıf öğrencilerinden Ömer Faruk İnce’nin Kur’ânı Kerim tilaveti ile başlayan program Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) hayatının anlatıldığı slayt gösterisi, öğrencilerin okuduğu şiirler ve koro halinde seslendirdikleri ilahilerle devam etti.

Programda ana sınıfı öğrencileri arasında düzenlenen Salâvat-ı Şerife okuma yarışmasında dereceye girenler ile Hz. Peygamber'in(SAV) hayatının anlatıldığı slayt düzenleme yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Kutlu Doğum Haftası nedeniyle okul öğrencilerin hazırladıkları gül resimlerimden oluşan sergi davetlilerin beğenisine sunuldu. Kolej Müdürü Kemal Şener, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde öğrenci ve öğretmenlerle birlikte böyle bir program düzenlediklerini belirterek amaçlarının Efendiler Efendisi Peygamberimizin (SAV) örnek hayatını öğrencilere daha iyi yansıtmak olduğunu dile getirerek, "İnşallah çocuklarımız ve öğrencilerimiz efendimiz Hz. Muhammedin (SAV) hayatını şiar edinirler." dedi.
CİHAN

Yorumlar