Nizamiye'li öğrenciler kayak da derece aldı

Ağrı okullar arası Alp Disiplinli Kayak yarışması yapıldı. Kayak yarışmasına büyük ilgi gösterildi.

Google Haberlere Abone ol
Nizamiye'li öğrenciler kayak da derece aldı

Ağrı okullar arası Alp Disiplinli Kayak yarışması yapıldı. Kayak yarışmasına büyük ilgi gösterildi. Yarışma sonunda okullar arası dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Okullar arası Alp Disiplinli Kayak Yarışması'nda kızlar grubunda dereceye giren Nizamiye Koleji öğrencisi Ecem Nisa Yüzak 1. oldu. Erkeklerde Nizamiye Kolejin'den Yiğit Kocagöz 2. ve Berkan Sönmez de 3. olarak derece elde etti.
Okul Müdürü Mustafa Er ,okullar arası Alp Disiplinli kayak yarışmasında dereceye giren öğrencileri makamında kabul ederek ödüllendirdi. Diğer spor dallarında gösterilen başarının yanında kayak spor dalında da gösterilen başarıdan memnun olduğunu anlatan Er, öğrencilerin her alanda yetiştirilmesi gerektiğini ifade etti.

Ağrı'nın kayak sporunda gereken yerde olması ve bu sporun daha da canlandırılmasını isteyen Er, "Öğrencilerimiz hem eğitimde, hem de sportif alanlarda da kendilerini en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu başarı öğrencilerimizin diğer öğrencilere örnek olacaktır. Bu noktada bize düşen her türlü desteği vermektir. Öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyorum" şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar