Nilüferli muhtarlar mazbatalarını aldı

Mart seçimlerinden başarı ile çıkarak 2014-2019 döneminde görev yapamaya hak kazanan muhtarlar, Nilüfer Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını aldı.

Google Haberlere Abone ol
Nilüferli muhtarlar mazbatalarını aldı

Mart seçimlerinden başarı ile çıkarak 2014-2019 döneminde görev yapamaya hak kazanan muhtarlar, Nilüfer Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını aldı. Bursa Nilüfer ilçesinin 64 mahallesinde görev yapacak muhtarlar için mazbata töreni Nazım Hikmet Kültürevi’nde yapıldı.

    Nilüfer Seçim Kurulu Başkanı Yaşar Yılmaz Yıldırıcı’dan mazbatalarını alan muhtarları ilk kutlayanlar arasında Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de vardı.

    Yeni dönemde Kent Konseyi çatısı altında yapılanan mahalle komiteleriyle muhtarların görev ve sorumluluğunun artacağını kaydeden Bozbey, “Sizlerin de desteği ile Nilüfer, demokrasinin kenti olma yolunda öncü olacak. Yeni dönemde nüfusu 5 binin üzerinde olan mahallelerin muhtarlıkları aynı zamanda Nilüfer Belediyesi’nin birer iletişim noktası olacak. Bu muhtarlıklar için birer tane iletişim personeli istihdam edeceğiz. Ayrıca nüfusu 5 bin kişinin altında olan muhtarlıkların da genel giderleri Nilüfer Belediyesi’nce karşılanacak.” dedi.
CİHAN

Yorumlar