Nilüferli minik yüzücüler sertifikalarını aldı

Bursa Nilüfer Belediye Spor Kulübü Çalı Kapalı Yüzme Havuzu ve Konak Olimpik Yüzme Havuzu Tesisleri’nde eğitimini tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı. Tesislerde 2. dönem yüzme eğitimi alan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen...

Google Haberlere Abone ol
Nilüferli minik yüzücüler sertifikalarını aldı

Bursa Nilüfer Belediye Spor Kulübü Çalı Kapalı Yüzme Havuzu ve Konak Olimpik Yüzme Havuzu Tesisleri’nde eğitimini tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı.

Tesislerde 2. dönem yüzme eğitimi alan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Nilüfer Belediye Spor Kulübü Çalı Kapalı Havuz ve Konak Olimpik Havuzu’nda ikinci dönem yüzme kursuna katılan 425 öğrenci sertifikasını aldı. Törene katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, spor tesislerinin daha da artacağını belirterek, "Amacımız çocukların en iyi şekilde yetişmesi ve tüm Nilüfer halkına spor kültürü aşılamak“ dedi.

Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Karamık da hiçbir ilçede Nilüfer’deki kadar spor tesisi olmadığını belirterek, “Tesislerimizde her yaştan vatandaşımıza hizmet sunmaya çalışıyoruz. Bize güvenip çocuklarını teslim eden tüm ailelere teşekkür ediyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar