‘Nilüfer’e Giriş Sınavı’ büyük bir katılımla yapıldı

Özel Nilüfer Eğitim Kurumları’nın düzenlediği ‘Nilüfer’e Giriş Sınavı’ büyük bir katılımla yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
‘Nilüfer’e Giriş Sınavı’ büyük bir katılımla yapıldı

Özel Nilüfer Eğitim Kurumları’nın düzenlediği ‘Nilüfer’e Giriş Sınavı’ büyük bir katılımla yapıldı. İlçe genelindeki okullardan 1000’in üzerinde öğrencinin katıldığı sınavda, 4.-5.-6.-7. ve 8. sınıflardan öğrenciler güzel bir sonuç almak için ter döktü. 3 seans halinde yapılan sınava velilerin de ilgisi yoğundu. Kimisi, okulla ilgili yetkililerden bilgi alırken kimisi de çocuğunun başarılı olması için dua etti.

Sınav sonrasında cevap anahtarlarının açıklandığı saatlerde, yoğun giriş sebebiyle Nilüfer Eğitim Kurumları internet sitesinde yavaşlama meydana geldi. Okul Müdürü Veli Değerli; Nilüfer’e Giriş Sınavı’na her geçen yıl daha fazla kişi müracaat yapıyor. Mustafakemalpaşa, Karacabey ve Susurluk ilçelerimizin okulumuz giriş sınavına gösterdikleri bu güzel ilgisi bizi çok memnun etti. Halkımızın teveccühüne çok teşekkür ederiz dedi.

Nilüfere Giriş Sınav Koordinatörü İbrahim Atalay ise; Her kademeden verilecek ödüller şunlar: 1.'ye 10 inç tablet PC, 2.'ye 8 inç tablet PC, 3.'ye 7 inç tablet PC, 4-5-6-7-8-9-10. olan öğrencilere ise MP5 veriyoruz. Sınav sonuçları, 13 Mart 2014 Perşembe günü www.niluferkoleji.com adresinden öğrenilebilecek diye konuştu. CİHAN

Yorumlar