Nilüfer’de sular musluklardan içilemiyor

Bursa’da suların musluklardan sağlıklı akmadığını belirten Büyük Birlik Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, "Bir süredir Nilüfer ve diğer bazı bölgelerde musluklardan sular içilemiyor. Daha önceleri musluklardan akan sular...

Google Haberlere Abone ol
Nilüfer’de sular musluklardan içilemiyor

Bursa’da suların musluklardan sağlıklı akmadığını belirten Büyük Birlik Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, "Bir süredir Nilüfer ve diğer bazı bölgelerde musluklardan sular içilemiyor. Daha önceleri musluklardan akan sular sağlıklı bir şekilde hem içiliyor, hem de çay ve yemeklerde kullanılıyordu." dedi.

Bursa’nın en önemli özelliklerinden birinin de temiz suları olduğunun belirten Aydın, "Ancak son zamanlarda suyun hem kokusu, hem renginde değişiklik oldu. Sular içilmediği gibi yemek ve çayda bile kullanılamıyor." şeklinde konuştu.

DİYALİZ MAKİNASI BİLE ÇALIŞAMIYOR

Şebekelerden akan suları arıtma cihazlarının da arıtamadığınıa bildiren BBP’li Mustafa Aydın, "Bu durum evde bakıma muhtaç hastalarımızıda olumsuz yönde etkiliyor. Evde hemodiyaliz yapan hastalar da magdur durumda. Suyun iletkenliğinin yüksek oluşu diyaliz makinasının çalışmasına bile engel oluyor. Dolayısıyla diyaliz makinasına bağlı olarak yaşamlarını sürdüren böbrek hastalarımızda zor durumda kalıyor." dedi.

CİHAN

Yorumlar