Nilüfer Safvet Koleji'nden Filipinlere yardım eli

Bursa İnegöl Özel Nilüfer Safvet Koleji Okul Aile Birliği, okul yönetimi, öğrenci ve öğretmenleri bir araya gelerek yaşanan zor günler geçiren Filipinliler için yardım topladı.

Google Haberlere Abone ol
Nilüfer Safvet Koleji'nden Filipinlere yardım eli

Bursa İnegöl Özel Nilüfer Safvet Koleji Okul Aile Birliği, okul yönetimi, öğrenci ve öğretmenleri bir araya gelerek yaşanan zor günler geçiren Filipinliler için yardım topladı. 3 bin 500 liralık nakdi yardım Filipinlere ulaştırılmak üzere Kimse Yok mu Derneği Bursa Şubesi temsilcilerine verildi.

    Okul Müdürü İsmail Göbül, Türk halkının gönülden destekleriyle bugüne kadar dünyanın pek çok ülkesinde ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Kimse Yok mu Derneği’nin Filipinler’de yaşanan tayfun sebebiyle başlattığı kampanyaya destek olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Göbül, öğretmenlerimizin yaptığı kermesin geliri, okulun el becerileri kulübünün kız öğrenciler arasında düzenlediği yemek yarışmasında yarışmaya katılan yemeklerin Filipinler yararına satılıp gelirinin buraya bağışlanması, öğrencilerimizin kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları ve velilerimizin gönderdikleri nakdi yardımları bir araya getirip Filipinlere gönderdik.” dedi.

    Öğrenci, öğretmen, okul aile birliği ve velilerin daha önce Somali, Suriye ve Van depremi sonrasında da yardım kampanyaları organize ettiğini dile getiren Göbül, “Bu anlamlı davranışlarından dolayı büyük bir memnuniyet duyduk. Ben bu vesileye bu yardımların ulaşmasında büyük gayret gösteren Kimse Yok Mu Derneği’nin Bursa Şubesi temsilcilerine çok teşekkür ederim.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar