Nilüfer özel liseli basketbolcular üst üste 12. şampiyonluğu aldı

Bursa Nilüfer Özel Eğitim Meslek Lisesi, daha önceki yıllarda elde ettiği sportif başarılarına bir yenisini daha ekledi. Son 11 yıldır şampiyonluğu kimseye kaptırmayan Nilüfer Özel Eğitim Meslek Lisesi, genç erkekler basketbol takımı 12....

Google Haberlere Abone ol
Nilüfer özel liseli basketbolcular üst üste 12. şampiyonluğu aldı

Bursa Nilüfer Özel Eğitim Meslek Lisesi, daha önceki yıllarda elde ettiği sportif başarılarına bir yenisini daha ekledi. Son 11 yıldır şampiyonluğu kimseye kaptırmayan Nilüfer Özel Eğitim Meslek Lisesi, genç erkekler basketbol takımı 12. kez mutlu sona ulaşarak Türkiye şampiyonu oldu.

İşitme Engelli Okullar Spor Oyunları Türkiye Şampiyonası bu yıl Milli Eğitim Bakanlığı ve Başbakanlık Gençlik Hizmetleri Spor Genel Müdürlüğü işbirliği ile Kırşehir’de gerçekleştirildi.

Şampiyonaya katılan Nilüfer Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencileri büyük başarılara imza attı. Basketbol Türkiye şampiyonasında genç erkekler kategorisinde 12. şampiyonluğuna ulaşan Nilüfer Özel Eğitim Meslek Lisesi, aynı şampiyonaya ikinci kez katıldığı genç kızlar kategorisinde ise 2. şampiyonluğuna ulaşarak ikide iki yaptı.

Nilüfer Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencileri, atletizm genç erkekler kategorisinde de 3 ferdi birincilik alarak Türkiye üçüncüsü olma başarısı gösterdi. CİHAN

Yorumlar