Nilüfer Eğitim Kurumları Yaz Okulları'na hazırlanıyor

Bursa Nilüfer Eğitim Kurumları’nda Yaz Okulları maratonu için gün sayılıyor. Yaz okullarında öğrenciler hem dinlenip hem öğrenecek. Nilüfer Eğitim Kurumları, bir yıl boyunca öğrenilen bilgilerin unutulmaması ve daha kalıcı bilgiler...

Google Haberlere Abone ol
Nilüfer Eğitim Kurumları Yaz Okulları'na hazırlanıyor

Bursa Nilüfer Eğitim Kurumları’nda Yaz Okulları maratonu için gün sayılıyor. Yaz okullarında öğrenciler hem dinlenip hem öğrenecek.

Nilüfer Eğitim Kurumları, bir yıl boyunca öğrenilen bilgilerin unutulmaması ve daha kalıcı bilgiler haline getirilmesi için 'Yaz Okulları’ düzenliyor. Düzenlenecek yaz okulları sayesinde öğrenciler hem dinlenecek hem öğrenecekler. İlk dönemi 16 Haziran-15 Temmuz 2014 tarihleri arasında başlayacak olan yaz okullarında İngilizce, değerler eğitimi, zenginleştirilmiş eğitim programı diye adlandırılan akıl oyunları, görsel algı, üretkenlik, düşünme becerileri gibi eğitimlerin yanında binicilik, yüzme, basketbol, buz pateni, voleybol gibi spor aktiviteleri de olacak. Müze gezileri, piknik, bisikletle botanik park gezisi gibi eğlenceli aktivitelerin yer alacağı okullarda öğrenciler oldukça güzel vakit geçirebilecek.

Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Dilitatlı, "Bilgisayar başında geçen bir yaz; büyük emekler verilerek öğrenilen bilgilerin sonu olur. Öğrencilerimize verdiğimiz kaliteli eğitimin sağlamlaştırılmasında yaz okullarının etkisi oldukça büyüktür. Yaz dönemi boyunca kendi programlarını oluşturmakta zorlanabilirler, biz onlar için faydalı ve eğlenceli aktivitelerle dolu bir program oluşturuyoruz. Aileler de çocuklarının güvende olduğuna emin olduğu ve gelişimlerine oldukça destek verecek yaz okullarına içleri rahat olarak gönderiyorlar." dedi.

CİHAN

Yorumlar