Nilüfer Eğitim Kurumları LYS’de Bursa’nın gururu oldu

Bursa’nın köklü eğitim kurumlarından Nilüfer Eğitim Kurumları, LYS’de yine Bursa’nın gururu oldu. LYS sonuçlarına göre Nilüfer Eğitim Kurumları'ndan ilk 100’de 5 öğrenci 14 derece, ilk binde ise 15 öğrenci 163 derece yaptı.Lisans...

Google Haberlere Abone ol
Nilüfer Eğitim Kurumları LYS’de Bursa’nın gururu oldu

Bursa’nın köklü eğitim kurumlarından Nilüfer Eğitim Kurumları, LYS’de yine Bursa’nın gururu oldu. LYS sonuçlarına göre Nilüfer Eğitim Kurumları'ndan ilk 100’de 5 öğrenci 14 derece, ilk binde ise 15 öğrenci 163 derece yaptı.

Lisans Yerleştirme Sınavı’nda (LYS) sonuçlarına göre, Nilüfer Fen ve Anadolu Lisesinden Ömer Faruk Köse Türkiye 6.’sı ve Bursa 1.’si, Ömer Akbaçak Türkiye 36’sı, Ahmet Furkan Ergin Türkiye 48.’si, Abdülbaki Bacık ise Türkiye 99.’su oldu.

Nilüfer Rafet Kahraman Liseleri de yine LYS’de başarılarına bu yıl da devam etti. İlk 100’de 1 öğrenci ve ilk binde 4 öğrenci ile LYS’de başarı grafiğine devam eden Nilüfer Rafet Kahraman Liselerinden Emel Özay Türkiye 73.’sü oldu. Ayrıca Beyzanur Gazioğlu, Sümeyye Bayrak, Rana Ünal ve Yağmur Sungur da Türkiye’de ilk 1000 öğrenci arasında yer aldı.

ALİ DİLİTATLI: BAŞARI KENDİLİĞİNDEN GELMEZ

Öğrencilerin başarılarını kutlayan Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Dilitatlı, "Azimle çalışmalarına devam eden, başarılarıyla bizlerin yüzünü güldüren ve gurur duyduğumuz öğrencilerimizi kutluyorum. Onların yetişmesinde emeği olan öğretmenlerine de şükranlarımı sunuyorum. Başarı kendiliğinden gelen bir şey değildir. Çocuklarımız çalıştılar ve kazandılar. Bursa’nın başarı grafiğini yükselten tüm öğrencilerimizi ayrıca tebrik ediyorum." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar