Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey, Başkanlar Buluşuyor toplantısına katılacak

Bursa İrfan Eğitimciler Derneği (BİEDER), Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i, "Başkanlar Buluşuyor" programına davet etti.

Google Haberlere Abone ol
Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey, Başkanlar Buluşuyor toplantısına katılacak

Bursa İrfan Eğitimciler Derneği (BİEDER), Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i, "Başkanlar Buluşuyor" programına davet etti. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bozbey’e nezaket ziyareti yapan BİEDER Başkanı Bülent Göysaya, üyelerinin sosyal ve kültürel ilişkileriyle dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Göysaya, 2014 Ocak ayında, "Başkanlar Buluşuyor" projesi kapsamında Nilüfer'deki dernek binasında öğretmenlerle söyleşi yapacaklarını bildirdi.


BİEDER Başkanı Göysaya, üç şubede üç binin üzerinde üyesi bulunan derneğin, eğitime büyük katkı sağladığını belirterek, "Öğretmenlerden oluşan toplam 3 bin üyemiz var. Ayrıca beş tane etüt merkezimizde, 2 bin öğrenciye ücretsiz eğitim veriyoruz. Bu öğrencilerimizle başta Avrupa olmak üzere birçok ülkeye kültür ziyaretleri düzenliyoruz." dedi. Dernek üyelerinden Özcan Canbey ise Bursa’nın bütün okullarında uygulanan “İyilik Günlüğü” projesini Başkan Bozbey’e sundu. Üyeler Süleyman İşci ve Sedat Demircan da Nilüfer'deki okullara katkılarından dolayı Bozbey'e teşekkür etti.

Başkan Mustafa Bozbey de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Nilüfer Belediyesi'nin sosyal alandaki çalışmalarıyla da birçok yerel yönetime örnek olduğunu ifade ederek, ilçedeki okulların hepsine birer hizmetli tahsis edeceklerini ve bütün masraflarını karşılayacaklarını söyledi.

Ziyaretin sonunda Bülent Göysaya, Başkan Bozbey’e Mekke ve Medine fotoğraflarının bulunduğu bir albüm hediye etti. CİHAN

Yorumlar