Niloya, telvizyondan kitaba transfer oldu

Yumurcak TV’de Ocak ayında yayına başlayan çizgi dizi Niloya, gördüğü ilgi üzerine kitaplaştırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Niloya, telvizyondan kitaba transfer oldu

Yumurcak TV’de Ocak ayında yayına başlayan çizgi dizi Niloya, gördüğü ilgi üzerine kitaplaştırıldı. Niloya’nın tam 18 kitabı kitapçılardaki yerlerini aldı.

Zambak Çocuk Yayınları tarafından yayınlanan ve kitapçılarda yerini alan Niloya serisi, 9 Mart’a kadar sürecek CNR Kitap Fuarı’nda da Zambak Yayınları standında çocuklarla buluşacak. Zambak Çocuk Yayınları olarak Niloya gibi bir çizgi film kahramanının kitaplarını hazırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Zambak Çocuk Yayınları Okul Öncesi Yayın Yönetmeni Alim Ekiz, uyrıca şu bilgileri verdi:

"Tam 12 hikâye kitabıyla 6 boyama kitabı, baskıdan çıkıp raflardaki yerini aldı bile. Bir taraftan da başka hikâye kitapları ve daha pek çok eğitim kitabını hazırlamaya devam ediyoruz. Okul öncesi yayıncılığında bugüne kadar ortaya koyduğumuz kalitemizi, Niloya kitaplarına da en üst düzeyde yansıtıyoruz. Özellikle hikâye kitaplarında çocuklar, neşeli olaylar eşliğinde paylaşmanın, ailenin, sevginin, saygının önemini kavrıyor. Hazırlanma aşamasında olan bazı Niloya kitapları; bilişsel kazanımları yani matematik, dikkat gibi etkinlikleri içinde barındırıyor. Niloya ürün yelpazemiz o kadar geniş ki bazı kitaplar, çocukların psikomotor ve öz bakım yönüyle de gelişmelerini sağlıyor. Örneğin bir boyama kitabında 3-4 yaş çocuklarına hem temizlik ve sağlık kazanımlarını vermeye çalışıyor hem de el kaslarını geliştirmeyi amaçlıyoruz. Kısacası Niloya kitapları da çizgi filmlerinden sonra ailelerin en büyük yardımcısı hâline geliyor."
CİHAN

Yorumlar