NİL-DER 'den 20 gün sürecek kermes

Samsun Bafra Nilüfer Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Nil-Der) tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına ve dernek faaliyetlerine destek amaçlı kermes düzenlendi.Cumhuriyet Meydanı Ufuk AVM yanında yapılan kermesin açılışında...

Google Haberlere Abone ol
NİL-DER 'den 20 gün sürecek kermes

Samsun Bafra Nilüfer Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Nil-Der) tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına ve dernek faaliyetlerine destek amaçlı kermes düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı Ufuk AVM yanında yapılan kermesin açılışında konuşan Çetinkaya eski Belediye Başkanı Hadi Sezer, "Bu derneğin kurulmasında ve çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. NİLDER`in amaçları yardıma muhtaç öğrencilere her türlü desteği sağlamak ve kültürel faaliyetler düzenlemektir. Burada manevi duygu var. Buradan elde edilecek gelir ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak dönecektir. Kermese emeği geçen hanım kardeşlerimize ve desteği olan herkese teşekkür ediyorum.’’ dedi. Sezer ayrıca Sosyal yaşamın gereklerinden olan bu tür faaliyetlerin ve buna bağlı elde edilen kazançlarla sağlanan desteğin önemine dikkat çekerek, emeği geçenlere teşekkür etti. Sezer, "Bu tür gönüllü kuruluşlar, kimsesizlerin, kimsesi olmaktadır. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kermes açılışının ardından davetliler nevresim takımları, pike, salon ve oda takımları, havlular, yazmalar, örgüler, yaş pasta ve börek çeşitlerinin yanı sıra mantı ve gözlemenin de bulunduğu kermesten alışveriş yaptı. Kermesin 20 gün açık kalacağı bilgisi verildi.

CİHAN

Yorumlar