Niktaş, Turhal’a yeni şube açtı

Niktaş Marketler zinciri, Tokat’ın Turhal ilçesine yeni bir şube daha açtı. Cumhuriyet Mahallesi Turgut Özal Caddesi üzerine açılan Niktaş Market'in ilçedeki 3’üncü şubesi olduğu açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Niktaş, Turhal’a yeni şube açtı

Niktaş Marketler zinciri, Tokat’ın Turhal ilçesine yeni bir şube daha açtı.

Cumhuriyet Mahallesi Turgut Özal Caddesi üzerine açılan Niktaş Market'in ilçedeki 3’üncü şubesi olduğu açıklandı. Marketin açılış programına Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu, Belediye Başkanı Ali Gözen, İlçe Müftüsü Mehmet Akpınar, Niktaş Genel Müdürü Bekir Keklik, Turhal Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Op.Dr. M. Cihat Eker, Turhal Sanayici ve İşadamları Derneği (TUSİAD) Başkanı Sami Dinler, AK Parti İlçe Başkanı Orhan Koç ve davetliler katıldı.

Marketin açılış duasını yapan Müftü Akpınar, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları vererek, yeni iş yerinin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu. Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu da konuşmasında, istihdama ve ekonominin hareketlenmesine katkı sağlayan iş yerlerinin açılışına katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlçe ekonomisinin her geçen gün daha da iyiye gittiğini ifade eden Kadiroğlu, ilçede son zamanlarda yeni açılan iş yerlerinde artış gözlendiğine dikkat çekti.

İlçenin gelişmesi ve ekonominin iyileşmesine katkı sağlayan tüm müteşebbislere teşekkür eden Kadiroğlu, "Niktaş Market'in ilçemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. İş yeri sahiplerini de tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim." dedi.

Belediye Başkanı Ali Gözen ise yeni marketin ilçeye hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, market yetkililerine ilçeye yeni bir iş yeri kazandırdıkları için tebrik ederek başarılar diledi. Niktaş Genel Müdürü Bekir Keklik de ilçeye yeni bir şube açmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, açılış programına katılan tüm davetlilere duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar