Nikahları hastanede kıyıldı

Adana’da düğünden bir gün önce yürüyemez hale gelen kanser hastası babanın, kızının mutluluğunu görmesi için nikah hastanede kıyıldı, gözyaşları sel olup aktı.    Ceyhanlı işadamı Kadir Akyol’un kızı Dilek...

Google Haberlere Abone ol
Nikahları hastanede kıyıldı

Adana’da düğünden bir gün önce yürüyemez hale gelen kanser hastası babanın, kızının mutluluğunu görmesi için nikah hastanede kıyıldı, gözyaşları sel olup aktı.

    Ceyhanlı işadamı Kadir Akyol’un kızı Dilek Akyol (26) ile Caner Kılıç (28) 10 ay önce nişanlandı ve geçtiğimiz aylarda da düğün tarihini belirledi. Ancak pankreas kanseri olan baba Kadir Akyol rahatsızlığından dolayı düğünden bir gün önce yürüyemez hale gelince 28 Mayıs tarihinde yapılması planlan tören iptal edildi.

Bunun üzerine gelin adayının babası Kadir Akyol nikahın hastanede kıyılmasını istedi ve bu istek gençler tarafından da kabul gördü. Dün saat 17.30'da gelin ve damat, Acıbadem Adana Hastanesi'ne geldi. Gelin Akyol, hastaneye girerken yakınları onları alkışladı. Gelin bir süre sonra hastanede annesiyle birlikte gözyaşlarına boğuldu. Gelin daha sonra da babasının yattığı 6. kata çıktı. Hastane koridorları bu kez hasta yakınlarıyla değil, nikah törenine gelen davetlilerle doldu taştı. Dilek Akyol ve Caner Kılıç’ın, gelinlik ve damatlıklarıyla geldikleri Acıbadem Hastanesi’ne sade bir törenle nikahı kıyıldı.

    Gençlerin nikahını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü kıydı. Duygusal anların yaşandığı nikahta Başkan Sözlü, evlilik cüzdanını geline verdi ve mutluluklar diledi. Başkan Hüseyin Sözlü, "16 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum ilk kez hastanede nikah kıydım. Başkanlık hayatımda özel bir gün." şeklinde konuştu. Daha sonra damat, gelinin duvağını açarak alnından öptü. Odada bulunanlar gelin ve damadı alkışladı. Gelin, söylenecek fazla bir şey olmadığını belirterek "Böyle olması gerekiyordu, babamın istediği üzerine nikahı burada yaptık." dedi. CİHAN

Yorumlar