Nikah masasından meydanlardaki nöbete

Gölcük ilçesinde yeni evlenen bir çift ise nikah sonrası Anıt Park'ta gerçekleştirilen vatan nöbetine katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Nikah masasından meydanlardaki nöbete
Kocaeli'de FETÖ'cü darbe girişimi on binlerce vatandaşın katılımıyla protesto edildi. Gölcük ilçesinde yeni evlenen bir çift ise nikah sonrası Anıt Park'ta gerçekleştirilen vatan nöbetine katıldı.

Ellerinde Türk bayraklarıyla merkez İzmit ilçesindeki Perşembe Pazarı alanında toplanan ve FETÖ aleyhine slogan atan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümete desteklerini dile getirdi.

Etkinlikte, "Millet eğilmez FETÖ'ye geçit vermez" ve "Millet paralele dur dedi" yazılı pankartlar açıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, FETÖ'nün darbe girişimini engellemeye çalışırken şehit düşen güvenlik güçleri ve vatandaşlar için Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı, İl Müftüsü Yusuf Doğan tarafından dua edildi.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Kocaeli milletvekilleri, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği (KEFEK) Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İlyas Şeker, belediye başkanları, STK'lar ve diğer protokol üyelerinin katıldığı etkinlikte, belediye tarafından çorba ve çay ikram edildi.

Program, sanatçı Dursun Ali Erzincanlı'nın sohbetiyle sona erdi.

Gölcük ilçesinde yeni evlenen çift, nikah sonrası Anıt Park'ta gerçekleştirilen "demokrasi nöbeti"ne katıldı. Semra ile Mustafa Ece çifti, nikah sonrası, her gün binlerce kişinin darbeye karşı demokrasi nöbeti tuttuğu Donanma Komutanlığı karşısındaki parka gelerek, arkadaşlarına destek verdi.

Damat ve gelin, ellerinde Türk bayrağıyla platforma çıktı. Burada konuşma yapan damat Mustafa Ece, "Bizde vatan aşkı her şeyden önce gelir. Bu mutlu günümüzde, buraya gelmeyi tercih ettik çünkü 9 gündür nöbet tuttuğumuz arkadaşlarımızı yalnız bırakmak istemedik." ifadelerini kullandı.
Ece, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sokağa çıkın sözleri üzerine 9 gündür nöbet tuttuklarını, en mutlu günlerinde de meydana gelerek, nöbeti bırakmadıklarını söyledi.
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da çifte mutluluklar diledi.

Yorumlar