Nihat Doğan Soruşturmasında Oyuncu Ahu Sungur İfadeye Çağrıldı

Özgecan Aslan ile ilgili tweet atan ünlü şarkıcı hakkında başlatılan soruşturmada oyuncu Ahu Sungur ifadeye çağrıldı.

Google Haberlere Abone ol
Nihat Doğan Soruşturmasında Oyuncu Ahu Sungur İfadeye Çağrıldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde vahşice katledilen Özgecan Aslan ile ilgili 'Siz de mini eteği giyip, soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar vasıtası ile tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın' biçiminde tweet attığı öne sürülen Nihat Doğan konusu için savcılığa fazla aşırı sayıda suç duyurusunda bulunulmuştu.

'TEPKİLERİMİ BU ŞEKİLDE DİLE GETİRDİM'

Basın Suçları Bürosu savcılarından Umut Tepe, suç duyurularını değerlendirerek Doğan konusu için tahkikat başlatmıştı. İfade eda etmek üzere adliyeye çağrılan Doğan, geçtiğimiz hafta İstanbul Adalet Sarayı'na gelmişti. Şüpheli sıfatıyla ifadesi tahsil edilen Doğan, 'Özgecan Aslan adlı vatandaşımızın hunharca baylar vasıtası ile öldürülmesi beni fazla aşırı etkiledi.

Tepkilerimi bu biçimde dile getirmeye çalıştım. Ertesi gün Acun Ilıcalı'nın davetiyle Survivor yarışmasına gidecektim. Eşyalarımı hazırlıyordum. Daha önceden kendisini televizyondan tanıdığım Ahu Sungur adlı oyuncu bana 22.30 sularında 'Mini eteği ahlaksızlık şekilde görüyorsan Survivor'da bikinili kişilerin içerisinde yarışmayacaksın o zaman' biçiminde tweet gönderdi.

'LİNÇ KAMPANYASI BAŞLATILDI'

Ben bu tweeti görünce 23.32'de yalnızca bu bayanı kast ederek 'Siz de mini eteği giyip soyunup, laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar vasıtası ile tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın' tweetini gönderdim' demişti. Doğan, oyuncu Ahu Sungur'a yanıt şekilde yazdığı tweetin çarpıtıldığını, konusu için linç kampanyası başlatıldığını öne sürmüştü.

Doğan'ın ifadesini saha savcı Savcı Umut Tepe, oyuncu Ahu Sungur'u Şahit şekilde ifadeye çağırdı. Önümüzdeki günlerde İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek anlatım vermesi beklenen Sungur'a Doğan'ın iddiaları sorulacak.

TÜRKİYE EN ÇOK BU İSİMLERİ KONUŞUYOR

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar