Nezaket Okulu’nda üçüncü mezuniyet sevinci

Türkiye’de ilk defa Pursaklar Belediyesi tarafından açılan “Nezaket Okulları” üçüncü mezunlarını verdi. 8 aylık eğitimlerini tamamlayan minikler, Başarı belgelerini Başkan Çetin’in elinden aldı.İlçede, 2011’de hayata geçirilen...

Google Haberlere Abone ol
Nezaket Okulu’nda üçüncü mezuniyet sevinci

Türkiye’de ilk defa Pursaklar Belediyesi tarafından açılan “Nezaket Okulları” üçüncü mezunlarını verdi. 8 aylık eğitimlerini tamamlayan minikler, Başarı belgelerini Başkan Çetin’in elinden aldı.

İlçede, 2011’de hayata geçirilen proje kapsamında eğitim gören 4 ila 6 yaş arasındaki binlerce çocuk, Pursaklar Belediyesi 'Nezaket Okulu'nda âdab-ı muaşeret eğitimi gördü. Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları'nda düzenlenen mezuniyet örteninde çocuklarla bir araya gelen Başkan Selçuk Çetin, miniklere başarı belgelerini vererek sevinçlerini paylaştı. Yaklaşık 8 aydır eğitim gören çocuklar, kendi yaşlarına göre düzenlenmiş olan çalışmaları uzman öğretmenler tarafından aldı. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in, “Geleceğimizin hanımefendileri ve beyefendileri bu okullarda yetişiyor” dediği bin 200 öğrenci, eğitimlerini tamamlayarak mezun oldu.

Çocuklara bu okulda görgü kuralları, güzel konuşma, büyüklere ve küçüklere nasıl davranılması gerektiği, sağlıklı beslenme, arkadaş edinme, hayvan sevgisi, çevre bilinci gibi önemli alışkanlıkların kazandırıldığını belirten Başkan Çetin, “Yavrularımız burada aldıkları eğitimlerle toplum içinde fark edilir hale geldiler. Bu güzel hizmette emeği olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Mezuniyet belgelerini alan minikler, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

CİHAN

Yorumlar