Nezaket Okulları'nda 2. Çocuk Şenliği

Ankara Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları'nda eğitim gören öğrencilerin hazırladığı 2. Çocuk Şenliği programı renkli görüntülere sahne oldu. Belediye Başkanı Selçuk Çetin de programa katılarak minikleri yalnız bırakmadı. Türkiye’nin...

Google Haberlere Abone ol
Nezaket Okulları'nda 2. Çocuk Şenliği

Ankara Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları'nda eğitim gören öğrencilerin hazırladığı 2. Çocuk Şenliği programı renkli görüntülere sahne oldu. Belediye Başkanı Selçuk Çetin de programa katılarak minikleri yalnız bırakmadı.

Türkiye’nin ilk ve tek Nezaket Okulları, Pursaklar Belediyesi bünyesinde geleceğin hanımefendileri ve beyefendilerini yetiştirmeye devam ediyor. Adab-ı muaşeret eğitiminden arkadaş edinmeye, çevre bilincinden hayvan sevgisine, güzel konuşmadan beden temizliğine yoğun bir eğitim dönemini geride bırakan minikler, 2. Çocuk Şenliği programı düzenledi.

Abdurrahim Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda Başkan Selçuk Çetin, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, idareciler, veliler ve öğrenciler katıldı. Bin kişilik kongre merkezini tıklım tıklım dolduran davetliler, minik öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin yaptığı konuşmada, Nezaket Okulları’nın önemini anlatarak “Çocuklarımız almış oldukları adab-ı muaşeret eğitimi ile herkese örnek oluyor. Pursaklar’da örnek bir nesil yetişiyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

MİNİKLER YETENEKLERİ İLE GÖZ DOLDURDU

Renkli bir programa imza atan minik kahramanlar, performanslarıyla davetlilerin takdirini kazandı. Şiir okumaları, Hacivat-Karagöz oyunu, semazen ve seğmen gösterisi ile büyük beğeni kazanan programda, minikler öğrendiklerini uygulamama imkanı buldu. Yaklaşık 90 dakika süren programda veliler de çocuklar kadar heyecanlı anlar yaşadı.

CİHAN

Yorumlar