Nevşehirli bayanlar güne sporla başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü’nün “Koşabiliyorken Koş” sloganıyla hayata geçirilen proje kapsamında, Nevşehir’de bayanlar güne spor yaparak başlıyor.Spor Genel Müdürlüğü, “Koşabiliyorken Koş” sloganıyla...

Google Haberlere Abone ol
Nevşehirli bayanlar güne sporla başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü’nün “Koşabiliyorken Koş” sloganıyla hayata geçirilen proje kapsamında, Nevşehir’de bayanlar güne spor yaparak başlıyor.

Spor Genel Müdürlüğü, “Koşabiliyorken Koş” sloganıyla hayata geçirdiği projeyle ülkede spor kültürünün yaygınlaştırılmasını, halka sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmayı amaçlıyor. Nevşehir’de proje 07 Mayıs 2012 tarihinden itibaren Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülüyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kompleksi ve Gazi Stadı'nda antrenörler nezaretinde bayanlar her gün 08.00 ile 09.30 arasında toplanarak belirlenen program kapsamında bilinçli spor yapıyor. Ayrıca Sağlık İl Müdürlüğü’nden görevlendirilen ambulanslar komplekste ve Gazi Stadyumu’nda hazır bulunduruluyor. 15 günde bir bayanlar, diyetisyen kontrolünden geçiriliyor.

Çalışmaları yakından takip eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Gazi Stadı’nda sabah saatlerinde antrenör eşliğinde yaptırılan ve yaklaşık 65 sporcunun katıldığı antrenmanı ziyaret ederek bayanlarla sohbet etti. Ünlüer, spor yapan bayanların taleplerini dinledikten sonra Bakanlık logolu şapkalardan dağıttı, kek ve meyve suyu ikramında bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer burada programa katılan bayanlara bir de müjde verdi. Ünlüer, kura ile iki ay boyunca sürekli olarak sabah saatlerinde yapılan spor programına katılanlardan 30 kişiye eşofman, üç ay düzenli spor yapan 10 kişiye de çeyrek altın hediye edeceklerini belirtti.

CİHAN

Yorumlar