Nevşehir’de şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi

Nevşehir Valiliği tarafından şehir merkezinde bulunan bir otelde şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi. İftar programına Vali Mehmet Ceylan, Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir...

Google Haberlere Abone ol
Nevşehir’de şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi

Nevşehir Valiliği tarafından şehir merkezinde bulunan bir otelde şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi.

İftar programına Vali Mehmet Ceylan, Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, daire müdürleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından yapılan duanın ardından konuşan Vali Mehmet Ceylan, şehit ailelerine ve Gazilere Türk Milletinin her zaman minnet borçlu olduğunu söyledi.

Ceylan, vatan sevgisi ve kahramanlığın sembolü olan kahraman gazilerin ve şehitlerin yakınlarının her zaman yanında olmanın, onlara sahip çıkmanın ve hak ettikleri uygun yaşam koşullarını sağlamanın devletin öncelikli ve en önemli görevi olduğunu da ifade etti.

Türk milletinin tarihi boyunca vatanı, milleti, inancı için yeri geldiğinde canını vermekte hiç tereddüt etmediğini belirten Vali Ceylan, bu nedenle şehitlik mertebesinin Türk milleti için çok aziz olduğunu söyledi.

CİHAN

Yorumlar