Nevşehir’de 5 İran uyruklu sokak satıcısı yakalandı

Nevşehir’de uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen sokak satıcılarına yönelik yapılan baskında beş İran uyruklu zanlı yakalandı. Nevşehir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü...

Google Haberlere Abone ol
Nevşehir’de 5 İran uyruklu sokak satıcısı yakalandı

Nevşehir’de uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen sokak satıcılarına yönelik yapılan baskında beş İran uyruklu zanlı yakalandı.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, Niğde ve Van’dan temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Nevşehir’de bulunan uyuşturucu madde kullanıcılarına pazarlayan sokak satıcılarını tespit etti. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, sokak satıcılarına yönelik olarak eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda Nevşehir’de İran uyruklu 5 kişi, Niğde ve Van’da ise 2 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslarla birlikte 231 gram Afyon Sakızı maddesi, 65 gram Metamfetamin maddesi, 11,21 gram esrar, 10,98 gram eroin ve 4 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Şahıslarla birlikte ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken yakalanan sokak satıcıları, Emniyetteki sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi. İran uyruklu şahıslardan Nevşehir’de uyuşturucu temin ettikleri belirlenen 14 şahıs hakkında da uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçlarından yasal işlem yapıldı.

CİHAN

Yorumlar