Nevşehir Başsavcılığı'na Adnan Tosun atandı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Birinci Dairesi’nin 2014 yılı Adli ve İdare Yaz Yargı Kararnamesi ile Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Osman Nuri Güler Edirne Cumhuriyet Savcılığına atanırken, Kozan Cumhuriyet Başsavcısı ise Nevşehir...

Google Haberlere Abone ol
Nevşehir Başsavcılığı'na Adnan Tosun atandı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Birinci Dairesi’nin 2014 yılı Adli ve İdare Yaz Yargı Kararnamesi ile Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Osman Nuri Güler Edirne Cumhuriyet Savcılığına atanırken, Kozan Cumhuriyet Başsavcısı ise Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı oldu.

Yayınlanan kararname ile Nevşehir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sinan Akdoğan Bakırköy Hâkimi olurken Gaziantep Hâkimi Sabahattin Sarıdoğan ise Nevşehir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı görevine atandı. Yaz kararnamesi ile Nevşehir Hakimlerinden Özgür Türksever Hatay Hâkimliği’ne, Melek Dursun Özer ise Polatlı Hakimliği’ne atandı. Nevşehir Hâkimliklerine ise, Kaş Hâkimi Ömer Aslan, Batman Hâkimi Oğuzhan Murat, Bitlis Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Turgutalp ve Ağrı Hâkimi Hasan Kocabaş’ın ataması yapıldı.

CİHAN

Yorumlar