"Nevruz tatilinde Antalya'ya 50 bin İranlı gelecek"

Narkissos Turizm Seyahat Acentesi Genel Müdürü Erkan Kaplan, Antalya bölgesine Nevruz Bayramı tatili için 50 bin İranlı turistin geleceğini bildirdi.

Google Haberlere Abone ol
"Nevruz tatilinde Antalya'ya 50 bin İranlı gelecek"

Narkissos Turizm Seyahat Acentesi Genel Müdürü Erkan Kaplan, Antalya bölgesine Nevruz Bayramı tatili için 50 bin İranlı turistin geleceğini bildirdi. Kaplan, geçen yıl Türkiye geneline 1 milyon İranlı turistin tatile geldiğini söyledi.

İranlı turistlerin genelde alışveriş yaptığını, tarihi ören yerlerini gezdiğini ve Beşkonak Köprülü Kanyon'da rafting ve kano gibi su sporları yaptığını belirten Kaplan, İranlı turistlerin Manavgat, Alanya, Belek, Kemer ve Side Antik Kent'i ziyaret ettiğini kaydetti. Erkan Kaplan, 25 Mart'tan sonra 2 haftalık Nevruz Bayramı tatilinde 50 bin turistin Antalya ve turistik ilçelerinde tatil yapacağını ifade etti. Kaplan, "Ülkemiz İranlı turist ağırlama potansiyeli bakımında iyi durumda. Geçen yıl 1 milyon İranlı turisti ülkemizde ağırladık. Bu sene 1 milyon 500 bin ağırlayacağımıza inanıyoruz. Bu sene Antalya'ya gelen turist sayısında geçen yıla göre 2 kat artış olacağına inanıyorum." dedi. CİHAN

Yorumlar