Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi bahar konseri verdi

Kırşehir Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğrencileri, 16. Yıl Geleneksel Sanat Etkinlikleri kapsamında ‘Bahar Konseri’ verdi.Kırşehir İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleşen konsere Kırşehir Valisi...

Google Haberlere Abone ol
Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi bahar konseri verdi

Kırşehir Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğrencileri, 16. Yıl Geleneksel Sanat Etkinlikleri kapsamında ‘Bahar Konseri’ verdi.

Kırşehir İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleşen konsere Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak’ın yanı sıra il protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Neşet Ertaş, Muharrem Ertaş, Orta Anadolu, Karadeniz ve Ege Bölgesi türkülerinin seslendirildiği konserin ardından öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Kırşehir Valisi Çakacak, konseri çok beğendiğini ve bu tür faaliyetlerin başarıyı arttıran bir faktör olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Konser programının ardından Vali Özdemir Çakacak ve protokol üyeleri, Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı resim sergisini incelemesiyle, etkinlik sona erdi.

CİHAN

Yorumlar