Neşet Çağlayan, göreve başladı

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı seçilen AK Partili Neşet Çağlayan mazbatasını aldı.

Google Haberlere Abone ol
Neşet Çağlayan, göreve başladı

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı seçilen AK Partili Neşet Çağlayan mazbatasını aldı.

Orhangazi İlçe Seçim Kurulu Başkanı Bekir Evim, yeni belediye başkanı ve meclis üyelerinin mazbatalarını teslim etti. Evim, seçimler esnasında Orhangazi’de herhangi bir olay yaşanmadığını, iki mahallede muhtarlık seçimi sonuçlarıyla ilgili itirazlar olduğunu, onun da incelenmeye alındığını belirtti.

Mazbatasını alan Neşen Çağlayan, Orhangazi Belediyesi'ne gelerek eski başkan İsmail Tartar’dan görevi devraldı. Eski başkan İsmail Tartar, belediye başkanı olarak beş yıl her şeyin en iyisini, en doğrusunu yapmaya gayret ettiğin vurguladı. Tatar, "Yeni başkana da hayırlı olsun diyorum, Allah mahcup etmesin." dedi.

Neşet Çağlayan, "Beş yıldır başkanımızla beraber meclis üyesi olarak çalıştık. İnşallah bu süreçte kendilerinden öğrendiklerimizi ve ondan edindiğimiz tecrübelerden faydalanarak fikir alış verişinde bulunarak danışıcı bir yönetim sergilemeyi düşünüyorum. Sayın başkanımıza beş yıldır Orhangazi için yaptıklarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz." diye konuştu.

Neşet Çağlayan, törende İsmail Tartar’a çiçek takdim etti. Devir teslim töreninde Demokrat Parti Orhangazi İlçe Başkanı Adnan Kara ve AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya da hazır bulundu.

CİHAN

Yorumlar