Nehir'in Babası Konuştu: Oraya Defalarca Baktık

Babası, 4.5 ay önce kaybolan 4 yaşındaki Nehir'in cesedinin evinin 50 metre ilerisindeki bataklık alanda bulunmasıyla ilgili 'Oraya daha önce defalarca bakıldı' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Nehir'in Babası Konuştu: Oraya Defalarca Baktık

Van'da 4.5 ay evvela evinin önünde kaybolan 4 yaşındaki Nehir'in cesedini kıyafetlerinden tanı eden kederli baba, 'Oraya daha evvela defalarca bakıldı, üstelik o süre su birikintisi de yoktu' dedi.

Van'ın Gürpınar İlçesi'ne 40 kilometre uzaklıktaki Kırkgeçit Mahallesi'nde yaşayan Aslan Ailesi'nin 4 çocuğundan birisi bulunan 4 yaşındaki Nehir, 29 Ekim 2014'te evinin önünde oynarken ortadan kayboldu. evvel aile ve yakınlarının, peşinden jandarma, AFAD, UMKE, AKUT ekipleri, korucular ve mahallelilerin günler devam eden aramalarına karşın küçük kız bulunamadı. Nehir'in İstanbul'da görüldüğü iddiası üzerine, kızının kaçırılmış olabileceğini düşünerek İstanbul'a giden baba Erkan Aslan, yetişkin metropolde günlerce sokak sokak gezerek kızını aradı, lakin gene bir neticeye ulaşamadı.

EVİNE 150 METRE MESAFEDE

Olayla ilgili tahkikat sürerken, 135 gün sonra dün Nehir'in evine 150 mt. uzaklıktaki küçük bir su arkının arasında bir kız çocuğu cesedi bulundu. Haberle müşterek hadise yerine giden baba Erkan Aslan, tanınmayacak durumdaki cesedin üstündeki kıyafetten kızı Nehir'e ilişkin olduğunu belirledi. Konuşmakta güçlük çeken kederli baba, Habertürk'e, 'Evimizin yakınındaki küçük su arkının arasında çocuk cesedi bulunduğunu duyunca derhal oraya gittim. Elbiselerinden Nehir olduğunu tanı ettim. Ancak hafızam beni yanıltmıyorsa cesedin bulunduğu yere daha önceki aramalarda defalarca bakıldı, üstelik o süre orada su birikintisi de yoktu. Açıkçası kafam aşırı karışık. Daha çok konuşmak istemiyorum' dedi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar