Nehir Aslan başka yerde mi öldürüldü?

Polis, evlerinin 50 metre yakınında bulunan Nehir Aslan'ın başka yerde öldürüldüğü ve sonradan buraya atıldığı ihtimali üzerinde duruyor.

Google Haberlere Abone ol
Nehir Aslan başka yerde mi öldürüldü?

Van’ın Gürpınar İlçesi’nde kaybolduktan 4.5 ay sonra evlerinin yakınındaki su kanalında cesedi olan 4 yaşındaki Nehir Aslan hakkında şekilde fazla aşırı titiz iş yürütülüyor.

Nehir’i arama çalışmaları esnasında bölgenin didik didik edildiği sulama kanalının defalarca arandığını belirten bir güvenlik yetkilisi, küçük kızın başka yerde öldürüldükten sonra yakın bir süre öncelikle buraya getirilip atıldığı ihtimali üstünde durulduğunu söyledi. Minik Nehir’in kaçırıldığına ait elde mühim ipuçları bulunduğu, jandarmanın köyde bir fazla aşırı bireyin yine ifadesine başvuracağı söylendi.

"Tahmin etmedim"

Nehir’in babası Erkan Aslan, “Hep aklımdaydı. Karlar eriyince yine arama yapılması için istekte bulunacaktım. Ama Nehir benim yanı başımda 50 m. ötemde bulundu. Burada bulunacağını hiç hesap etmezdim. Ömrümün yettiği kadar Nehir’i bulabilmek için gidecektim. Aklımızda şüpheler var. Her şey yapılacak otopsiden sonra ortaya çıkacak” dedi.

Anne Hatice Aslan ise, “Aradık aradık bulamadık. Bir kemik bulduk. 5 aydır evimde taziye vardı. Bugün sona erecek. Herkes aradı bulunamadı kızım gözümün önündeymiş ciğerim yanıyor. Nehir’in olduğu yere bakamam bundan böyle kızımın kemiklerini orda” diyerek gözyaşı döktü.

Bu arada Nehir Aslan’ın cansız gövdesi otopsi işlemleri için uçakla İstanbul’a getirildi. Yenibosna’da olan Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsinin arkasından memleketinde toprağa verilecek.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar