Nedim Saral: 1930 Bafraspor’a eski futbolcular olarak talibiz

Samsun’un Bafra ilçesinde bir asıra yaklaşan mazisi ile nice şampiyonluklar yaşamış 1930 Bafraspor’a kimse başkan olmak istemiyor.    Yapılan 2 kongrede başkan adayının çıkmaması karşısında Bafraspor’da yıllarca...

Google Haberlere Abone ol
Nedim Saral: 1930 Bafraspor’a eski futbolcular olarak talibiz

Samsun’un Bafra ilçesinde bir asıra yaklaşan mazisi ile nice şampiyonluklar yaşamış 1930 Bafraspor’a kimse başkan olmak istemiyor.

    Yapılan 2 kongrede başkan adayının çıkmaması karşısında Bafraspor’da yıllarca top oynamış eski futbolcular kulüp binası bahçesinde bir araya gelerek basın açıklaması yaptı.

    Futbolcular adına konuşan Nedim Saral, "1930 Bafraspor kulübü adına yaşadığımız iki kongre olmuş ve yönetime hiç kimse talip olmamıştır. Biz futbol adamları olarak yaptığımız istişarelerde maddi imkanları iyi olan insanlarımızda olaya sıcak bakmadıklarını gördük. Duyduğumuz tek cümle şu olmuştur 'Belediye para veriyor mudur' Bu düşünce yapısının yılların verdiği hazırcılıktan kaynaklandığını bilmekle beraber, takımımızın sahipsiz bırakılması biz futbol adamlarını ziyadesiyle üzmüştür." dedi.

    Bu sebeple eski futbolcular olarak takımlarına sahip çıkmaları gerektiğine inandıklarını dile getiren Saral, "Bizler biliyoruz ki belediye imkanları kullanılacak denilse idi, yönetime talip olanlar çok olacaktı. Bizler ise Bafrasporumuzu belediye imkanlarına mahkum etmek yerine kendi ayakları üzerinde durabilecek bir konuma getirmektir. Bu anlamda, yaşayacağımız zorlu süreci atlatmak için geçiş sürecinde herkesten destek bekliyoruz. Düşündüğümüz ve yapmak istediğimiz projelerle ilgili açıklamaları kongreden sonra kamuoyuna açıklayacağız. Onun içindir ki,12 Temmuzdaki kongreye bütün delegelerin gelip oy kullanarak bizlere zaman kazandırmasını bekliyor ve rica ediyoruz.’’ şeklinde konuştu.

    Basın açıklamasının ardından eski futbolcuların oluşturduğu liste gazetecilere dağıtıldı. CİHAN

Yorumlar