Necdet Özel, kayınpederini son yolculuğuna uğurladı

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, kalp ve solunum yetmezliği sebebiyle hayatını kaybeden kayınpederi Mehmet Özkarahan’ın cenaze namazına katıldı. Asker arkadaşları da Özel’i acı gününde yalnız bırakmadı.Genelkurmay Başkanı Necdet...

Google Haberlere Abone ol
Necdet Özel, kayınpederini son yolculuğuna uğurladı

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, kalp ve solunum yetmezliği sebebiyle hayatını kaybeden kayınpederi Mehmet Özkarahan’ın cenaze namazına katıldı. Asker arkadaşları da Özel’i acı gününde yalnız bırakmadı.

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’in kayınpederi Mehmet Özkarahan, 86 yaşında kalp ve solunum yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti. Özkarahan’ın cenaze namazı ikindi namazına müteakip Bahçeşehir Hacı Eyüp Saadet Çarmıklı Camii’nde kılındı. Cenaze namazına Necdet Özel, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, eski Kara Kuvvetleri Komutanı Hayri Kıvrıkoğlu, 1. Ordu Komutanı Ahmet Turmuş, eski Jandarma Genel Komutanı Atilla Özışık ve aile yakınları katıldı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da çelenk gönderdi.

Necdet Özel ve eşi Kamuran Özel cenaze namazı öncesi taziyeleri kabul etti. İkindi namazını kılan Necdet Özel, daha sonra cenaze namazını kılmak için saf tuttu. Cenaze namazının ardından da Özel, Vali Mutlu ve Kadir Topbaş tabutu omuzlayarak cenaze aracına taşıdı. Mehmet Özkarahan Hadımköy Gülbahçe Mezarlığı’nde toprağa verildi.

CİHAN

Yorumlar