Necati Şahin: Yaptı desinler diye iş yapılmaz

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin, ‘yaptı’ desinler diye, düşünmeden hiçbir projenin altına imza atmayacaklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Necati Şahin: Yaptı desinler diye iş yapılmaz

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin, ‘yaptı’ desinler diye, düşünmeden hiçbir projenin altına imza atmayacaklarını söyledi.

Bursa Düşünce Kulübü'nün (BDK), Büyükşehir Belediyesi’nin Dobruca Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği aylık toplantısının konukları CHP’liler oldu. Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, İl Başkanı Metin Çelik, Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer Belediye başkan adayları Erkan Aydın, Ramazan Altunöz, Mustafa Bozbey ile çok sayıda davetlinin katıldığı buluşmada konuşan Necati Şahin, yerel seçimler ve projelerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

‘Yaptı’ desinler diye düşünmeden hiç bir projenin altına imza atmayacaklarını belirten Necati Şahin, Bursa’ya nefes aldıracak projelerinde ilk adımı Ar-Ge ve fizibilite çalışmaları ile atacaklarını, ardından detay projelerle ilgileneceklerini ve operasyona başlayacaklarını belirtti. Şahin, “Yani düşünce ile başlanılan bir projede kendi iş hayatınız için yapacağınız işlerde yüzde 95 başarılı olursunuz. Ama düşünmeden direkt operasyondan başlanırsa, zaman kaybetmeyeyim bir an önce bir şey yapayım derseniz başarı şansınız yüzde 5 olur. Şu anda Bursa'da Büyükşehir icraatlarında durum böyle ve uygulanan yöntemin başarı şansı yüzde 5." dedi.

‘HAZIRA DAĞ DAYANMAZ’

Hiç bir tarihi mirası, turistlik mekânı olmayan şehirlerin, denizi, dağı, ovası, tarihi ve kültürü olan Bursa'dan daha fazla turizmden faydalandığını ifade eden Şahin, şunları söyledi: "Eskiden Bursa evliyalar, çınarlar, kaplıcalar ve yeşil ile anılırdı. Ama artık bunlardan eser kalmadığı gibi her geçen gün gerilemeye devam ediyor. Şu anda seçim çalışmalarında sahada sadece CHP’liler ve Saadet Partili kardeşlerimiz var. Mevcut yerel yöneticilerimizin gidip de oy istemeye ve projelerini anlatmaya yüzü yok. Bu yöneticilerimiz, 2009 Yerel Seçimleri’nde aldıkları oylara güveniyor. O stoklara güveniyorlar ama hazıra dağ dayanmaz. Bu stoklar biz sahada iken sürekli eriyor.”

Bursa Düşünce Kulübü (BDK) Genel Başkanı Ercan Yakut da CHP’lilerin davete katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçimlerde adaylara başarılar diledi.



CİHAN

Yorumlar