Nazilli'de Bebestad Şenliği ve Yarışması düzenlendi

Aydınlık Nazilli ilçesindeki Özel Aydınlık Okulları, “Bebestad Şenliği ve Yarışması” düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Nazilli'de Bebestad Şenliği ve Yarışması düzenlendi

Aydınlık Nazilli ilçesindeki Özel Aydınlık Okulları, “Bebestad Şenliği ve Yarışması” düzenledi. Yarışamaya özellikle ilkokul öğrencileri ilgi gösterdi. Bunun öğrencilerin yarıştan ziyade sosyal faaliyet, spor ve eğlenceleri için güzel bir etkinlik olduğunu belirten Özel Aydınlık Okulları Müdürü Süleyman Diker, ilgiden memnun olduklarını söyledi. Okulun halı sahasında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalya verildi.

Bebestad hakkında bilgi veren Müdür Diker, “Öğrencilerin yarışmaktan ziyade eğlendiklerini görmek, bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Biz de bu mutluluğu tekrar yaşamak ve öğrencilerimizin eğlendiklerini tekrar görebilmek için ilerleyen zamanlarda okulumuz bünyesine katacağımız kapalı spor salonu ve sosyal faaliyet alanları kompleksinde, bu şenliğin ve yarışmanın daha genişletilmiş şeklini düzenleyebiliriz. Düzenlemiş olduğumuz bu faaliyete katılan tüm okullarımızın idarecilerine ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Sporun sağlıklı yaşam için gerekli olduğunu belirten Beden Eğitimi Zümre Başkanı Ramazan Kubus ise, “Bildiğiniz gibi spor, sağlıklı yaşamanın olmazsa olmazlarından. Ayrıca sportif turnuvalar ve yarışmalar, bir rekabet ortamı oluşturmaktadır. Biz düzenlemiş olduğumuz bu şenlikte çocuklara, sağlıklı yaşamanın temeli olan spor yapma alışkanlığını ve centilmence yarışma ahlâkını kazandırmayı hedefliyoruz. Yarışmayı, okulumuzun halı sahasına kurmuş olduğumuz yarış parkurunda, yaş kategorilerine göre düzenledik. Yarışmaya katılan her öğrenciyi, ufak da olsa bir hediyeyle ödüllendirdik. Ayrıca dereceye giren öğrencileri madalyayla ödüllendirdik. Yarışmaya katılan tüm okullarımıza katılım sertifikası ve öğretmenlerimize küçük hediyelerimiz oldu.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar