Nazilli'de AYMATO 2014 ödülleri sahiplerini buldu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, Özel Aydınlık Okulu tarafından düzenlenen 6. Aydınlık Matematik Olimpiyatı (AYMATO 2014)'nın birincisi Emre Taşdemir, ödülünü Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın elinden aldı.

Google Haberlere Abone ol
Nazilli'de AYMATO 2014 ödülleri sahiplerini buldu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, Özel Aydınlık Okulu tarafından düzenlenen 6. Aydınlık Matematik Olimpiyatı (AYMATO 2014)'nın birincisi Emre Taşdemir, ödülünü Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın elinden aldı. Olimpiyat, matematiğin öğrencilere sevdirilmesi, bu alanda daha üst düzey çalışmalar yapabilecek kapasitedeki gençler arasında tanışma, bilgi ve tecrübe paylaşımına katkıda bulunulması amacıyla yapılıyor. Bu yıl sınava katılan her öğrenciye hediyeler, ilk 50’ye girenlere ayrıca küçük hediyeler de verildi.

Törende AYMATO 2014’ün şampiyonu olan Şehitler İlköğretim Okulu öğrencisi Taşdemir’e plaket, başarı belgesi ve dizüstü bilgisayar, öğretmeni Maral Aytar’a 350 lira para ödülü, okuluna da lazer yazıcı ve başarı plaketi verildi. İkinci Beşeylül İlköğretim Okulu’ndan Ceylin Taşdemir, üçüncüsTuran İlköğretim Okulu’ndan Ayşen Özaydın, dördüncü aynı okuldan Baturalp Kahveci ve beşinci Fatih İlköğretim Okulu’ndan Elif Zeybekoğlu oldu. Dereceye giren beş öğrenciye altın, beş öğrenciye gümüş, on öğrenciye bronz madalya, para ve başarı belgeleriyle çeşitli hediyeler verildi.

Özel Aydınlık Okulları konferans salonundaki ödül törenine Başkan Alıcık, MHP İlçe Başkanı Engin Kürşat Özcan, Nazilli Baro Temsilcisi Ayhan Nuri Ünal, belediye meclis üyeleri, ilkokulların idarecileri, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı. CİHAN

Yorumlar