Narkotik polisinden uyuşturucu operasyonu

İstanbul narkotik polisi, düzenlenen 4 ayrı operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi. Uyuşturucudan elde edilen paraya ve zanlıların kullandığı silahlara da el kondu. Operasyonlarda yakalanan 17 kişi çıkarıldıkları mahkemece...

Google Haberlere Abone ol
Narkotik polisinden uyuşturucu operasyonu

İstanbul narkotik polisi, düzenlenen 4 ayrı operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi. Uyuşturucudan elde edilen paraya ve zanlıların kullandığı silahlara da el kondu. Operasyonlarda yakalanan 17 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ilk operasyonu Sarıgöl Mahallesi’nde yaptı. Burada bir ikamete yapılan baskında, 6 bin adet ecstasy hap, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 6 bin 500 TL para ele geçirildi. Konuyla ilgili bir kişi gözaltına alındı. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İstanbul genelinde eş zamanlı yapılan bir operasyonda da 5 kilogram 512,25 gram esrar maddesi, 2 adet hassas terazi, çok sayıda kilitli naylon poşet, 12 Bin 360 TL para, 3 adet ruhsatsız tabanca ve 177 adet fişek ele geçirildi. Operasyonda yakalanan zanlılardan 12’si tutuklandı.

Bağcılar’da gerçekleştirilen operasyonda da daralı ağırlığı 574 gram bonzai maddesi, daralı ağırlığı 120 gram esrar maddesi, 5 adet ecstasy hap, 1 adet ‘şaşal’ diye tabir edilen uyuşturucu madde kullanmaya yarayan düzenek, 1 adet tabanca ve bu tabancaya ait şarjör, boş bonzai paketleri ve uyuşturucu madde paketlemede kullanılan çok sayıda kilitli naylon ele geçirildi. Bu operasyonda da 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kâğıthane’de düzenlenen 2 kişinin tutuklandığı planlı operasyonda ise daralı ağırlığı 1 kilogram 641 gram esrar maddesi, 1,1 gram bonzai maddesi, 1 adet terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 25 adet fişek ele geçirildi.

CİHAN

Yorumlar