Naksan Plastik, ilk bin ihracatçı listesinde 139’uncu

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından yapılan ‘Türkiye'nin İlk Bin İhracatçı Firması' araştırmasında, Naksan Plastik 139’ncu sırada yer aldı.Konuyla ilgili açıklama yapan Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu,...

Google Haberlere Abone ol
Naksan Plastik, ilk bin ihracatçı listesinde 139’uncu

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından yapılan ‘Türkiye'nin İlk Bin İhracatçı Firması' araştırmasında, Naksan Plastik 139’ncu sırada yer aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, “Naksan Plastik olarak faaliyet göstermeye başladığımız ilk günden bu yana, sektörümüzün ve müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda yatırımlarımızı sürdürüyor ve büyüme planlarımızı gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Naksan Plastik olarak dünya pazarında 140’ın üzerinde ülkeye ihracat yaptıklarına dikkat çeken Nakıboğlu, “Önemli bir marka olma yolunda son dönemde oldukça önemli adımlar attık. Bu performansımız grubumuz, Gaziantep ve sektörümüz için gurur kaynağı olmuştur. Hedefimiz önümüzdeki yıllarda daha iyi noktalara yükselmektir.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar