Nakıboğlu:Yangında can kaybının olmaması sevindirici

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, 4'üncü Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Özkaplan Halı Fabrikası'nda çıkan yangınla ilgili olay yerinde incelemelerde bulundu. Başkan Nakıboğlu, "Olayın sevindirici...

Google Haberlere Abone ol
Nakıboğlu:Yangında can kaybının olmaması sevindirici

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, 4'üncü Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Özkaplan Halı Fabrikası'nda çıkan yangınla ilgili olay yerinde incelemelerde bulundu. Başkan Nakıboğlu, "Olayın sevindirici tarafı can kaybının olmaması ve yangının çevredeki fabrikalara sıçramamasıdır. Yangının çıkış nedeniyle ilgili henüz bilgimiz yok.” dedi.

Nakıboğlu, ”Söndürme çalışmalarına 76 araç ve 250’den fazla itfaiye personeli müdahale etti. Şanlıurfa, Adıyaman ve Kahramanmaraş’tan istenen takviye ekipler de müdahalede ilimiz ekiplerine önemli destek verdi. Ayrıca Adana ve Kahramanmaraş’tan gelen itfaiye helikopter ve uçakları da havadan müdahale yaptılar. Yangını 12 saatte kontrol altına alabildik. Yangının bu kadar uzun sürede kotrol altına alınmasının nedeni çok şiddetli rüzgarın olmasıdır." diye konuştu.

75 bin metrekarelik bir alanda çok ciddi bir maddi hasarın meydana geldiğini sözlerine ekleyen Nakıboğlu, “Tek tesellimiz her hangi bir can kaybının olmamasıdır. Yangından zarar gören fabrika ve tüm Organize Sanayi Bölgesi çalışanlarına, işletme sahiplerine geçmiş olsun diliyorum.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar