Nakıboğlu: Yangında tesellimiz can kaybının olmamasıdır

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde Elit Ambalaj fabrikasında çıkan yangınla ilgili olay yerinde incelemelerde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Nakıboğlu: Yangında tesellimiz can kaybının olmamasıdır

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde Elit Ambalaj fabrikasında çıkan yangınla ilgili olay yerinde incelemelerde bulundu. Başkan Nakıboğlu, "Olayın sevindirici tarafı can kaybı ve yaralının olmamasıdır. Yangının çıkış nedeniyle ilgili henüz bilgimiz yok. Elektrik kontağından çıktığını tahmin ediyoruz." dedi.

Dün gece saat 23.00 sıralarında çıkan yangında işçilerin itfaiyeye haber vermesi ile büyük bir facianın önüne geçildiğini belirten Nakıboğlu, yangına Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Organize Sanayi itfaiyesinin 30 araç ve 80 personel ile müdahale ettiğini açıkladı. Yaklaşık dört saatlik bir çalışma sonucu yangının kontrol altına alındığını belirten Nakıboğlu, en büyük tesellilerinin can kaybının olmaması olduğunu ifade etti. Nakıboğlu, "Yangın tamamen kontrol altına alınmış durumda. Herhangi korkulacak bir şey yok. Mühim olan can kaybının yaşanmaması. Yangın sırasında fabrika çalışır vaziyetteydi. İşçiler müdahaleyi yaptıktan sonra itfaiyeyi arayarak yangını söndürmeyi başardılar." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar