NAKEM, Balkanlar'dan madalya ile döndü

Bursa Namık Kemal Gençlik ve Spor Kulübü (NAKEM), Kosova’nın Vitia şehrinde düzenlenen "Flakadani Karadakut" halk oyunları yarışmasında 11 ülke arasında 1.

Google Haberlere Abone ol
NAKEM, Balkanlar'dan madalya ile döndü

Bursa Namık Kemal Gençlik ve Spor Kulübü (NAKEM), Kosova’nın Vitia şehrinde düzenlenen "Flakadani Karadakut" halk oyunları yarışmasında 11 ülke arasında 1. oldu.

    Yaklaşık 14 dans gurubunun kıyasıya mücadele ettiği yarışmada finale kadar yükselip liderliği kimseye bırakmayan NAKEM dans topluluğu, yarışmada en iyi kareografi, en iyi dans ve bunların yanı sıra yarışmanın da birinciliğini kazanarak bütün ödülleri topladı. Yaklaşık 30 kişilik dansçı ekibiyle sahnede gösterilerini sunan NAKEM Dans Topluluğu ayrıca izleyenler tarafından tam not aldı. Düzenlenen yarışmalara dansçılara destek amaçlı katılıp onların yanında olan NAKEM Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özkan şunları kaydetti: "Düzenlenen bu yarışmada diğer ülkeleri geride bırakıp Bursa’yı ve ülkemizi gururla temsil eden ekibime teşekkür ederim. Yaşatılan bu gurur sadece bizlerin değil Türkiye’nin Bursa’nın gururudur. Bu başarılarımız daha da artarak devam edecek." CİHAN

Yorumlar