Nail Olpak: 'asker kılığına girmiş o hainle'

MÜSİAD Genel Başkanı Olpak: "Ordumuzun şerefli mensuplarını hariç tutarak söylüyorum, asker kılığına girmiş o hainlerin içeride ya da dışarıdaki iş birlikçilerini püskürtecek çok önemli bir nöbetimiz daha var o da üretim nöbeti"

Google Haberlere Abone ol
Nail Olpak: 'asker kılığına girmiş o hainle'
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, "Ordumuzun şerefli mensuplarını hariç tutarak söylüyorum, asker kılığına girmiş o hainlerin içeride ya da dışarıdaki iş birlikçilerini püskürtecek çok önemli bir nöbetimiz daha var o da üretim nöbeti." dedi.

Sinop'ta Hükümet Konağı Meydanı'nda "demokrasi nöbetini" sürdüren vatandaşlarla bir araya gelen Olpak, ülke olarak, demokrasi nöbetlerinin yanı sıra ömür boyu sürdürmeleri gereken bir de üretim nöbeti olduğunu söyledi.

MÜSİAD'ın dünyanın her yerinde üretim nöbetini devam ettirdiğini anlatan Olpak, şöyle konuştu:

"Bu süreç içerisinde sürdürmemiz gereken iki önemli nöbet daha var. İş alemi olarak biz onu şöyle ifade ediyoruz, geceleri direnmeye devam, gündüzleri de üretmeye devam. Çünkü ordumuzun şerefli mensuplarını hariç tutarak söylüyorum, asker kılığına girmiş o hainlerin içeride ya da dışarıdaki iş birlikçilerini püskürtecek çok önemli bir nöbetimiz daha var o da üretim nöbeti. Üretim nöbeti, derken tabi sadece fabrikalardaki üretim nöbetinden bahsetmiyorum. Eğer öğrenciysek derslerimize daha çok çalışmak bizim üretim nöbetimiz, eğer bir işletmede çalışıyorsak orada işimizi en iyi şekilde yapmak bizim üretim nöbetimiz olmalı. Bugüne kadar nasıl ki yorulmadan demokrasi nöbetlerini sürdürdüyseniz bir ömür sürecek üretim nöbetlerini sürdürmenizi istiyorum."

Olpak, darbe girişiminin ardından, Türk milletinin cebindeki 10 milyar doları bozdurup, üretim nöbetine katkı bulunduklarına dikkati çekerek, bundan sonraki süreçte de aynı katkıyı kendilerinden beklediklerini belirtti.

Demokrasi nöbetine Vali Kemal Cirit, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri, diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı.



 

Yorumlar