Nahçıvanlı öğrencilere katılım sertifikası

Erzincan Üniversitesi ve Nahçıvan Devlet Üniversitesi arasında yapılan protokol kapsamında, Erzincan Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde staj eğitimi gören 19 tıp öğrencisine düzenlenen törenle katılım sertifikası...

Google Haberlere Abone ol
Nahçıvanlı öğrencilere katılım sertifikası

Erzincan Üniversitesi ve Nahçıvan Devlet Üniversitesi arasında yapılan protokol kapsamında, Erzincan Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde staj eğitimi gören 19 tıp öğrencisine düzenlenen törenle katılım sertifikası verildi.

Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen törene Hastane Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Fatih Özçiçek, Nahçıvan Devlet Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahruz Mamadov, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Sertifika töreni öncesi konuşan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Fatih Özçiçek, Nahçivanlı öğrencileri Erzincan’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, iki üniversite arasındaki ilişkilerin katlanarak artması temennisinde bulundu.

Nahçıvan Devlet Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahruz Mamadov ise Erzincan Üniversitesi’nin gelişmiş bir üniversite olduğuna vurgu yaptı. Tüm birimleri ve hastanesi ile Erzincan Üniversitesi'nin bölgede bir güç olduğunu aktaran Mamadov, “Erzincan’da bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Erzincan Üniversitesi ile yaptığımız bu protokolün öğrenciler için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık. Öğrencilerimiz staj yaptığı süre içerisinde burada çok şey öğrendi. Başta Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Çapoğlu olmak üzere, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Sizleri de en kısa sürede Nahçıvan’da görmek isteriz.” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Nahçıvan Devlet Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahruz Mamadov, Nahçıvan Üniversitesi öğretim üyelerine ve 19 öğrenciye katılım sertifikaları verildi.

CİHAN

Yorumlar