“Nafile Dünya" yoğun istek üzerine tekrar sahneleniyor

Siirt Halk Eğitim Merkezi, Tiyatro Grubu tarafından sahnelenen 'Nafile Dünya’ adlı Tiyatro oyunu, Siirtli sanatseverlerin yoğun isteği üzerine, 3 Mayıs Cumartesi günü tekrar sahnelenecek.Memur-İşçi, esnaf, öğretmen, öğrenci gibi çeşitli...

Google Haberlere Abone ol
“Nafile Dünya" yoğun istek üzerine tekrar sahneleniyor

Siirt Halk Eğitim Merkezi, Tiyatro Grubu tarafından sahnelenen 'Nafile Dünya’ adlı Tiyatro oyunu, Siirtli sanatseverlerin yoğun isteği üzerine, 3 Mayıs Cumartesi günü tekrar sahnelenecek.

Memur-İşçi, esnaf, öğretmen, öğrenci gibi çeşitli meslek guruplarından oluşan Tiyatro Oyunu; 3 Mayıs 2014 Cumartesi günü Halk Eğitim Merkezi çok amaçlı salonda akşam saat 20.00'de sanatseverlerle buluşacak.

Tiyatro yönetmeni Hüseyin Eren Özcan, daha önce üç kez sahnelenen oyunun, izleyicilerden çok beğeni topladığını belirterek,"Tüm Siirt halkının davetli olduğu iki perdelik müzikal güldürü ‘Nafile Dünya’ izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatmaya devam edecek.”dedi.

‘Nafile Dünya’ adlı oyununun yönetmenliğini Hüseyin Eren Özcan, Tiyatro eğitmeni Abdurrahim Aslan yapıyor. Oyunda, Cumhuriyet yönetimine sıkı sıkıya bağlı bir polis memuru olan Ramazan Bey’in, doğruluk, adalet ve dürüstlük ilkelerinden taviz vermeyişinin ve bu tutumu sebebi ile başına gelenler anlatılıyor.

CİHAN

Yorumlar