Nabi Avcı: Bütün okullarımızı kaliteli ilan ediyorum

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Kapılarını yıl boyunca açık tutan öğrencilerimizi güven içinde eğiten bütün okullarımızı kaliteli ilan ediyor ve bütün okullarımızı kurumlarımızı saygıya değer bulduğumuzu söylemek istiyorum.’’...

Google Haberlere Abone ol
Nabi Avcı: Bütün okullarımızı kaliteli ilan ediyorum

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Kapılarını yıl boyunca açık tutan öğrencilerimizi güven içinde eğiten bütün okullarımızı kaliteli ilan ediyor ve bütün okullarımızı kurumlarımızı saygıya değer bulduğumuzu söylemek istiyorum.’’ dedi.

Nabi Avcı, Başkent Öğretmenevi’nde Eğitimde Kalite Yönetim Sistemi ödül törenine katıldı. Törenin belli sayıda okulun ödüllendirilmesi onların kaliteli ilan edilmesi diğer okulların ve ekiplerin aksi yönde nitelendirdikleri anlamına gelmediğine dikkat çeken Avcı konuşmasında, "Bu çalışmanın varlık sebebi örnek çalışmaları dikkatlere sunmak onları tüm kurumlarımızın faydalanması için etkileşime açmak dolayısıyla buradaki iyi örnekleri diğer okullarımızın da kendilerine uyarlayabilmeleri için gerekli mekanizmaları hep birlikte harekete geçirmemiz gerekiyor. Kapılarını yıl boyunca açık tutan öğrencilerimizi güven içinde eğiten özellikle köylerimizde çocuklarımızın koşarak geldiği ve mutlu saatler geçirdiği bütün okullarımızı kaliteli ilan ediyor ve bütün okullarımızı kurumlarımızı saygıya değer bulduğumuzu söylemek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Ödül alan okulları ve öğretmenleri tebrik eden Avcı daha sonra 'Eğitimde Kalite Yönetim Sistemi' çerçevesinde plaketler takdim etti.

Bu arada ödül töreninin yapıldığı salona beklenenden fazla davetli gelince konukların sıcaktan bunalma görüntüleri dikkat çekti. CİHAN

Yorumlar