Müzik Sesi Yüzünden Kanlı Kavga

Tartışma kanlı kavgaya dönüştü...

Google Haberlere Abone ol
Müzik Sesi Yüzünden Kanlı Kavga

KAYSERİ’de yorgancı 51 yaşındaki Necmettin Gümüş ile işyerinin önünde otomobilinin içinde yüksek sesle müzik dinlediği için uyardığı 38 yaşındaki Hacı Karakaya arasında tartışma kavgaya dönüştü. Karakaya, kendisini uyaran Necmettin Gümüş'ü bıçakla elinden yaralarken, Gümüş de Karakaya'nın göğsüne makas sapladı.

Olay, saat 15.00 sıralarında merkez Kocasinan İlçesi Mevlana Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Hacı Karakaya, 38 RF 291 plakalı otomobili içinde yüksek sesle müzik dinleyerek, yorgancı Necmettin Gümüş'ün işyerinin önüne geldi. Park halindeki araçtan yükselen müzik sesinden rahatsız olan Necmettin Gümüş, işsiz olduğu öğrenilen Hacı Karakaya’nın yanına gidip, "Müşterilerim müzikten rahatsız oluyor. Müziğin sesini kıs" deyince, ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hacı Karakaya, üzerinde taşıdığı bıçakla Necmetin Gümüş'ü sol elinden, Gümüş ise elindeki makasla Hacı Karakaya’yı göğsünden yaraladı. Olaydan sonra otomobiliyle kaçan Hacı Karakaya, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 1 kilometre kala fenalaştı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen ambulans, ağır yaralı Hacı Karakaya’yı alıp hastaneye götürdü. 

Olaydan sonra işyerinden bisikletiyle ayrılan elinden hafif yaralı olan Necmettin Gümüş ise Yenişehir Polis Merkezi Amirliği’ne giderken, Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar