Müzede sergilenen eski cep telefonları yoğun ilgi gördü

Turkcell, 20.yıl kutlamaları kapsamında Samsun’da 1 hafta sürecek olan etkinlikler başladı. Etkinlikler kapsamında kurulan çadırda açılan Turkcell Müzesi’ndeki ilk kullanılan cep telefonları görenleri geçmişe götürüyor. 20. yıl kutlamaları...

Google Haberlere Abone ol
Müzede sergilenen eski cep telefonları yoğun ilgi gördü

Turkcell, 20.yıl kutlamaları kapsamında Samsun’da 1 hafta sürecek olan etkinlikler başladı. Etkinlikler kapsamında kurulan çadırda açılan Turkcell Müzesi’ndeki ilk kullanılan cep telefonları görenleri geçmişe götürüyor.

20. yıl kutlamaları çerçevesinde İstanbul dışındaki sekizinci toplantısı ve etkinliği Samsun’da gerçekleştirildi. Anemon Otel’de düzenlenen basın toplantısına katılan Turkcell Kurumsal İletişim Müdürü Engin Gedik: “Bugün bizim gurur günümüz. Turkcell’in 20 yıllık başarı öyküsü, bizler için olduğu kadar tüm Türkiye için gurur vesilesi. 20. yılımızı kutlamaya Samsunla devam ediyoruz. Milyonlarca insanı birbirine bağlayan, teknolojisiyle yeni bir dönemin kapılarını açan Turkcell, müşterilerine daima en iyi, en üstün hizmeti vermek için çalıştı. Turkcell ekipleri uzak yakın, kar kış demeden dağın başına, denizin ortasına, iletişimin gücünü taşıdılar. Bu sayede artık Türkiye’de mobil ve fiber iletişim altyapısı, dünyanın en iyilerinden biri oldu. Turkcell tam 20 yıldır, Türkiye’ye ve insana kattığı değeri her gün daha da iyiye götürmek için durmaksızın çalışıyor.” dedi.

20. yılını Anadolu’da Samsun’la kutlamaya devam eden Turkcell Bulvar AVM önündeki etkinlik alanında 25-29 Haziran tarihleri arasında müşterileriyle bir araya geleceklerini kaydeden Gedik, “Etkinlikler kapsamında kurulan çadırda Turkcell’in müşterilerinin desteğiyle geçirdiği 20 yıllık süreç, akılda kalan reklamlar, fotoğraflar ve anılarla anlatılıyor. Çadırda, ayrıca Turkcell’in ve Türkiye’nin 20 yılına damga vurmuş önemli olaylarının yanısıra Türkiye iletişim tarihinde yer etmiş 20 yıllık cep telefonları müzesi de yer alıyor. Etkinlik alanında ve şehrin çeşitli noktalarında da günün farklı zamanlarında tanıtım alanları ve yarışmalar düzenleniyor. 20. yıl kutlamaları; Bursa, Manisa, Aydın, Antalya,Konya, Mersin, Kayseri’den sonra Samsun’la sona erecek. Turkcell müşterileri çeşitli sürprizlerle kutlamalara ortak oldu. Yıl boyunca sürecek kutlamalar kapsamında Turkcell’liler, her ayın 20’sinde özel hediyeler kazanacak. 20. yıl şerefine, konuşma, mesajlaşma, internet ve hayatı güzelleştiren Goller Cepte, Turkcell TV, Turkcell Müzik, Akıllı Depo gibi farklı servisler, 2222’ye SURPRIZ yazıp mesaj atarak kayıt olan Turkcell’lilere hediye edilecek.” diye konuştu.

ESKİ TELEFONLARLA HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİNİYORLAR

Çadırı gezen vatandaşların ilgisini ise 20 yıl önce ilk kullanılan ve halk arasında "takoz" olarak adlandırılan telefonların sergilendiği bölüm oldu. Sadece karşı taraf ile konuşmaya yarayan ve kısa mesaj bile göndermeyen telefonlar ile ellerindeki akıllı telefonları kıyaslayan vatandaşlar geçmişe yolcuk yaptı. Gözlerini akıllı telefon ile açan yeni nesil gençler ise eski cep telefonlarının önünde hatıra fotoğrafı çekinmesi ve çektikleri fotoğrafları ellerindeki akıllı telefon ile sosyal medyada paylaşması dikkat çekti. CİHAN

Yorumlar