MUTSO hizmet binası Didim'e örnek oldu

Aydın'ın Didim Ticaret Odası (DTO)'ndan gelen heyet, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)'nın hizmet binasını ziyaret ederek bilgi aldı.

Google Haberlere Abone ol
MUTSO hizmet binası Didim'e örnek oldu

Aydın'ın Didim Ticaret Odası (DTO)'ndan gelen heyet, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)'nın hizmet binasını ziyaret ederek bilgi aldı. DTO Başkanı Şaban Üstündağ, Yönetim Kurulu üyeleri Celal Gümüş, Mehmet Urgancı, Mekin Subaşı ve Lütfü Karaslan ile mimarların katıldığı ziyarette ilgi odağı bina oldu. MUTSO Başkanı Bülent Karakuş, Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Ercan ve Meclis Başkanı Şükrü Altınay'ın ağırladığı heyet, hizmet binasının yapım aşaması ve mimari projesi hakkında bilgi aldı.

Binanın yapımında hiçbir üyeden hibe almadıklarını ve esnaflarla çalıştıklarını belirten Karakuş, "Muğla'dan kazandığımız parayı Muğla'ya harcadık. TOBB'un organizasyon yeteneği, bu aşamada vizyonu genişletti." dedi. Karakuş, Muğla'nın büyükşehir olmasının ardından 20-30 bin kişi civarında göç alacağını ifade ederek, "Muğla, Türkiye'nin en güzel yeridir. Yaşanacak yerdir. Biz oda olarak kimseye sponsor olmuyor, ortak işler yapıyoruz. Odalar, valilik ve belediye ortaklaşa çalıştığı sürece her proje oldukça başarılı ilerleyecektir." şeklinde konuştu. DTO Yönetim Kurulu Üyesi Subaşı ise odanın siyaset üstü bir kurum olduğunu söyledi.

Sohbetin ardından heyet, hizmet binasını dolaştı. Binanın ve kültür merkezinin, yenilenme sürecinde kendilerine çok büyük örnek olacağını ifade eden heyet üyeleri ve mimarlar, hayran kaldıklarını kaydetti. CİHAN

Yorumlar